Искате ли да покарате Jag?


3
юни
2016

The Art of Performance Tour, турнето на Jaguar, на което всеки желаещ ще има възможността да изпробва възможностите на някои от най-новите и желани модели на британската марка, ще се проведе в три от най-големите градове в България – София, Варна и Бургас. Събитията ще се състоят на 4-ти и 5-ти юни на паркинга на Мол Варна, на 7-ми и 8-ми юни на Пантеона в Морска градина в Бургас и на 10-ти,11-ти и 12-ти юни на ВИП паркинга на Ринг Мол в София. Мото-Пфое ЕООД, като ексклузивен вносител и дистрибутор на Jaguar в България, ще бъде организатор и домакин на предстоящото събитие.

Моделите на марката, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат XE, XF, F-Type, както и дългоочакваният първи кросоувър в историята на марката – F-Pace. Всеки, който желае да изпробва качествата на някой от гореизброените модели, трябва да се регистрира на сайта www.jaguar.bg, като по този начин ще има възможност да си избере ексклузивни дата и час за тест-драйв.

Още по темата

Card image cap
Световните продажби на хибридни Toyota надминаха 10 милиона

14
февр.
2017

Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави по целия свят

Card image cap
TRUCK EXPO 2018 ще отвори врати от 7-ми до 9-ти юни

28
мар.
2018

Силата и мощта на тежкотоварните автомобили в България отново ще стъпи на пистата на Летище Лесново. От 7-ми до 9-ти юни там ще се проведе TRUCK EXPO 2018.

Card image cap

В последния брой:

Архив >