Информация за модернизирания VW California

0407
2019

Нова муцуна и много нова техника за VW California: T6 California ще получи широкообхватен ъпдейт. AUTO BILD ще ви покаже първите скици и ще ви даде информация!

След фейслифта на VW T6 Volkswagen сега ще модернизира и своята къмпинг икона California. По отношение на външния вид кемперът ще получи изцяло новата предница на модернизирания Bulli. Освен това ще има технически подобрения.

Нов интериор, нова инфотейнмънт система

Водачът и пътникът до него ще се чувстват особено добре: за първи път ще има дигитален кокпит и онлайн-инфотейнмънт система с интегрирана eSIM. Освен това вътрешното пространство на модела е усъвършенствано. С нова концепция и напълно дигитализиран е блокът за управление на кемпера на тавана. Освен това ще се предлагат нови асистиращи системи за водача: система за запазване на пътната лента, асистент за страничен вятър и Trail Assist, улесняващ маневрирането с ремарке. Култовият кемпер ще бъде задвижван от модерни 2,0-литрови турбодизелови двигатели с мощност до 199 к.с. Премиерата на California T6.1 ще бъде в края на август 2019 на изложението за каравани в Дюселдорф.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин