Тунинг » Интериорът на BMW M4 предлага M-изненада!

Интериорът на BMW M4 предлага M-изненада!

3010
2020

Първият специален модел на новото BMW M4 е кооперация с лейбъла  за дрехи Kith. Ще бъдат произведени само 150 бройки. AUTO BILD ще ви даде информация.

Малко след представянето на новото M4 вече се появи първият специален вариант на модела на баварците. В сътрудничество с лейбъла за дрехи Kith, BMW пуска лимитирания M4 Competition X Kith.  150-те екземпляра са с по-богато серийно оборудване, както и някои промени по екстериора и интериора. 

За първи път с променено лого

За специалния модел от BMW за първи път са променили логото на марката. Кръглата емблема на предния капак има допълнителен пръстен в цветовете светлосиньо, тъмносиньо и червено. Върху него с бели букви пише Kith, основана през 2011, през 2021 в сътрудничество с BMW, както и M4 Competition. 

M-логото също е променено. В задницата освен типичните ивици се чете и Kith. Кулминацията е специалният карбонов покрив. Опционално една голяма част от повърхността може да се покрие с шарените M-ивици с голям надпис Kith. Доплащащата се иначе М спирачна уредна с червени апарати тук е серийна. Лимитираното M4 се предлага в три матови цвята: черно, сребристо и бяло. Тов са трите най-предпочитани цвята на първото M3 (E30). Такова кара и основателят на Kith Рони Фийг.

Интериор в M-цветове

Вътрешното пространство на модела ще бъде доста шарено, тъй като седалките са с M-цветовете светлосиньо и червено. Отпред седалките са M карбонови тип корито, а страничните опори са червени във вътрешната си страна. Зоната около подглавниците е светлосиня. Същото важи и за задната седалка: една част от тапицерията е от червена кожа. Тези цветни акценти изпъкват на иначе издържания в черно интериор. Подглавниците са с модифицирания M-Badge. На всички места има надписи Kith от кожа. Такъв надпис има и на подглавника между двете предни седалки.

Двигател, пазарен старт, цена

Лимитираният модел използва техниката на M4 Competition, тоест редови 6-цилиндров мотор, 510 к.с. и 8-степенна трансмисия Steptronic. Вместо серийното задно задвижване, можете да си поръчате и двойно. M4 Competition X Kith вече може да се поръчва. Лимитираният модел ще бъде на пазара през лятото на 2021 г., а от BMW не съобщават цената му., Според американски медии тя ще е от порядъка на 186 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин