Иномоушън Рейсинг с надежда за успех на рали България

2705
2016

Eкипът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев (Опел Астра GSi, RC3) ще вземе участие в 47-то издание на най-престижното българско автомобилно състезание – рали „България“. Ралито, което се завръща след 14-годишно прекъсване в родния си град Варна , е втори кръг от националния рали шампионат за годината.

„Основната цел пред отбора след отличното представяне в първия кръг от шампионата в Румъния остава непроменена – стабилна езда и финал, който да ни позволи да натрупаме така ценния и липсващ ни опит към момента“ – обобщи целите пред ИноМоушън Рейсинг мениджъра на отбора Владимир Гатев.
Рали „България“ се очертава като изключително тежко и предизвикателно състезание, което ще подложи на изпитание уменията както на екипажите, така и издръжливостта на автомобилите.
„Етапите в състезанието са много разнообразни, а първата отсечка „Солник“ ще бъде много трудна. Настилката се сменя постоянно, има страшно много неравности и фракция, които правят задачата ни с Чавдар особено трудна. Надявам се, че ще успеем да постигнем отново добър резултат и да продължим успешно участието си в националния шампионат“ – сподели Станислав Владимиров след опознаването на етапите.
Рали „България“ 2016 ще започне с церемониален старт в петък (27 май) в 20:30 ч. пред Катедралния храм “Св. Успение Богородично“.
В програмата за съботния ден са включени 8 скоростни отсечки с обща дължина от 110 състезателни километра.
За неделния остават още 5 етапа, които трябва да решат класирането в 47-мото издание на рали „България“. Състезателните километри, които трябва да преодолеят екипажите в последния ден са близо 74.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин