Индивидуалност със регулиращите се пружини на H&R


18
май
2019

Актуалният VW Tiguan е станал един наистина зрял SUV. Ръбестата визия е заимствана от по-големия му брат, като моделът изглежда доста мускулест върху алуминиевите джанти. Особено впечатляваща е и версията R. Още по-добър пърформънс предлага оборудването с окачване с регулиращи се пружини на тунинг-специалистите от H&R.

Освен значително редуцираното накланяне на каросерията в бързи завои или при резки маневри, безстепенното смъкване на центъра на тежестта на автомобила осигурява и оптимизиране на разположението на колелата в калниците. Намаленото разстояние, което придава на  Tiguan значително по-спортен външен вид, не ограничава нито комфорта на дълъг път, нито полезния товар.

Освен това хората от H&R продължават да предлагат спортни пружини за модела, както и увеличения на следата „Trak+“. От H&R искат 2400 лв. за окачването с регулиращи се пружини, а както е обичайно за H&R всички продукти разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap
26-годишна Supra с 540 к.с. хвърля пламъци от ауспуха (ВИДЕО)

18
сеп.
2017

Supra от 1991 г. живее нов живот след силов тунинг от Тодор Дунев и колегите му

Card image cap
640 к.с. в 911 Turbo S на Techart

19
мар.
2018

Винаги може повече, когато става въпрос за конски сили! Това мотор следва Techart – и дава на Porsche 911 Turbo S Powerkit за 640 „коня”. Благодарение на тях германският суперавтомобил достига максимална скорост 338 км/ч!

Card image cap

В последния брой:

Архив >