Индивидуалност със регулиращите се пружини на H&R


18
май
2019

Актуалният VW Tiguan е станал един наистина зрял SUV. Ръбестата визия е заимствана от по-големия му брат, като моделът изглежда доста мускулест върху алуминиевите джанти. Особено впечатляваща е и версията R. Още по-добър пърформънс предлага оборудването с окачване с регулиращи се пружини на тунинг-специалистите от H&R.

Освен значително редуцираното накланяне на каросерията в бързи завои или при резки маневри, безстепенното смъкване на центъра на тежестта на автомобила осигурява и оптимизиране на разположението на колелата в калниците. Намаленото разстояние, което придава на  Tiguan значително по-спортен външен вид, не ограничава нито комфорта на дълъг път, нито полезния товар.

Освен това хората от H&R продължават да предлагат спортни пружини за модела, както и увеличения на следата „Trak+“. От H&R искат 2400 лв. за окачването с регулиращи се пружини, а както е обичайно за H&R всички продукти разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap
Shelby Mustang GT500 Super Snake: роден да респектира

26
окт.
2017

Широк и брутален: Shelby Mustang GT500 Super Snake с Ultimate бодикит не само запълва всяко огледало, но и идва с 860 к.с.!

Card image cap
800 „коня” и 1000 Нм в Brabus 800 S-клас

19
мар.
2018

Brabus 800 S-клас дебютира в Женева – и се превърна в звезда на изложението

Card image cap

В последния брой:

Архив >