Илюзия: Golf MK4 GTI като герой от анимационен филм

1312
2022

Този Volkswagen e истински магнит за погледите: компанията за дрехи Howdeep превърна Volkswagen Golf MK4 GTI в образ от анимационен филм. Същинска зрителна илюзия.

Тази анимационна „бегачка“ беше една от най-големите атракции на Essen Motor Show в началото на декември. Запознайте се с Cartoon Volkswagen Golf MK4 GTI. Идеята за проекта е на германския производител на дрехи Howdeep и е вдъхновена от САЩ. Само за три дни обикновеният Golf 4 се е превърнал в уникат.

За презентацията на новата колекция на марката Golf-ът е боядисан в синьо-зелен основен цвят. Върху него са положени множество черни линии и щрихи, които придават на автомобила динамика – и Cartoon-визия. Така Golf 4 „eволюира“ в анимационен герой!

Красив и отзад: „анимираният“ Volkswagen Golf MK4 GTI.

Идеята на рисунката е да бъде такава, че да създава впечатление сякаш GTI се движи с висока скорост в анимационен филм. Най-мощната версия на Golf MK4 GTI е оборудвана с почти легендарния зa VAG-феновете 1,8-литров четирицилиндров турбодвигател с мощност 180 к.с.

Но какъв е смисълът на цялата кампания? Произведението на изкуството изглежда нереалистично и футуристично по завладяващ начин, матово като излязло от рисуван филм, което се дължи и на колелата, интегрирани в цялостната визия на автомобила. Освен това GTI е оборудван с въздушно окачване, което обяснява защо е толкова нисък и защо изглежда „по-напомпан“ – както подобава на анимационна звезда.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин