Илън Мъск продава свирка Cybertruck за 50 долара

0312
2021

Миналия вторник шефът на Tesla представи в Twitter най-новият продукт на автомобилния концерн: свирка под формата на новия Cybertruck. За разлика от своя образец по дизайн новият продукт е направо изгоден. Точно 50 щатски долара е цената му (около 88 лв.) е цената на колекционерския артикул. Само час след поста в Tweeter свирката бе вече разпродадена. В Ebay тя може да се намери за 2250 долара (почти 4000 лв.).

Малко, след като Илън Мъск сподели Cyber-свирката в Twitter за последователите му имаше съвет: „Не си давайте парите за полиращи кърпи на Apple, а вместо това купете нашата свирка!“ Мъск има предвид микрофазерната кърпа на Apple, предлагана от технологичния концерн през тази есен за 19 долара (в Германия за 50 лв.). Продуктът се превърна в такъв пазарен хит, че ще е наличен отново едва в средата на януари.

Асортиментът на Tesla от лайфстайл продукти расте

Свирката от медицинска неръждаема стомана е част от цял асортимент от лайфстайл-продукти на Tesla. Освен чадър за 60 долара (около 105 лв.) в онлайн-магазина на производителя на автомобили отскоро има и ръчно изработен стъклен декантер за 150 долара (около 260 лв.). Така, че ако търсите подходящ коледен подарък…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин