Икономично чудо на пространството: Dacia Lodgy като употребяван

2809
2022

Dacia Lodgy за съжаление може да се купи само като употребяван. С малко късмет можете да попаднете на добър екземпляр за малко пари!

Край без директен наследник – тази съдба е типична преди всичко за екзотичните автомобили. Понякога обаче се отнася и за масови модели като Dacia Lodgy, чийто край бе обявен преди 2 години чийто наследник би могъл да бъде Jogger.

Jogger не се доближава до качествата на най-просторния ван. Това се дължи най-вече на ниската цена на Lodgy, който направи възможен достъпът до автомобил на много хора с малко средства. За късмет предлагането на пазара за употребявани автомобили е голямо, така че пестеливите големи семейства могат да се радват. Например на този изгоден екземпляр.

Dacia Lodgy SCe 100 е поръчан в базовото ниво на оборудване „Essential“ и е с първа регистрация от февруари 2019 г. Автомобилът е от първа ръка и за три и половина години е изминал 32.017 километра.

Тъй като моделът е известен със своята здравина, това Lodgy ще служи и радва своя притежател още дълги години.

За задвижването се грижи – в унисон с нивото на оборудване –  също базово оборудване. 4-цилиндровият атмосферен бензинов двигател  SCe 100 изтръгва от своите 1,6 литра обем максимална мощност от 102 к.с., като максималния въртящ момент е 156 нютонметра.  Смяната на предавките става посредством 5-степенна механична скоростна кутия.

Функционален шик и място

Погледът върху оборудването потвърждава това, което се очаква при една базова Dacia: функционалност. Все пак има някои комфортни екстри: мултифункционален волан, устройство за свободни ръце и CD-плейър. Затова пък ванът на Dacia печели точки по отношение на гъвкавостта и предлаганото място, тъй като Lodgy предлага зад предните седалки вместимост до 2617 литра – една невероятна стойност.

Черната Dacia Lodgy SCe100 е в действително страхотно състояние и с гаранция за употребяван автомобил от дилър на Renault в Хамбург.

С оглед на повишаващите се цени на новите и употребявани автомобили цената на „румънеца” действително е сензация: за функционалния и практичен модел се искат 10.990 евро.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин