Изцяло новият Lexus LBX: лукс с нюанс на модернизъм

1504
2024

След като доставките на изцяло новия LBX са факт, клиентите вече могат да изживеят от първа ръка високото ниво на лукс на Lexus в най-компактния модел на марката досега.

Съчетавайки привлекателните, съвременни линии на външната стилистика “Resolute Look” на автомобила с дизайн, комфорт и обзавеждане на интериора на изключително ниво, LBX предлага качество на модел от по-висок клас – такова, каквото бихте очаквали от по-голям, по-скъп модел, от по-висок сегмент.

В същото време моделът придава по-лек, по-малко официален щрих на автомобила, с усещане за “premium casual”. Така той подхожда с повече лекота към „премиума“, отразявайки съвременния вкус за високо качество с по-спокойно усещане. Подходяща е аналогията с дизайнерски спортни обувки и как при тях има комбинация от висша мода и ежедневно спортно облекло. Това е подход, който ще осигури на LBX повече привлекателност, включително насочване към нова, по-млада и осъзната за стила аудитория, интерпретирайки традиционното майсторство и качество на Lexus в модерна форма.

На разположение е и по-голям избор от всякога, в съответствие с ангажимента на Lexus да направи лукса персонален. Отдалечавайки се от традиционната структура на нива на оборудване, акцентът е върху стила и сетивната привлекателност с избор на така наречените „атмосфери“: Elegant, Relax, Emotion и Cool. Всяка създава различен характер – изискан, динамичен или спортен – чрез цветовите опции и визията, както и усещанетоот тапицериите и облицовките. В унисон с днешните екологични приоритети, можете да поръчате подходящ за вегани интериор без кожа като алтернатива на ултравелура Ultrasuedeс неговото тактилно усещане или ексклузивната L-анилинова кожа, материал, който досега беше ексклузивен за флагман лимузината Lexus LS.

LBX може да е компактен по размер, но това по никакъв начин не намалява нивото на комфорт и чувството за увереност и контрол, които водачът усеща зад волана – определящите елементи на Lexus  Driving Signature, които са приоритет за всеки нов Lexus. Шофьорът се наслаждава едновременно на завладяващ обзор, характерен за SUV, с ниско разположено арматурно табло и широко предно стъкло. В същото време позицията на седене създава усещанеза седан, с присъщия контрол, фокусиран върху водача.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин