Изцяло електрическото Volvo XC40 Recharge пристигна у нас!

0212
2021

Интересът към дългочаквания модел е огромен

XC40 Recharge е първият напълно електрически автомобилна Volvo cars. Компанията се ангажира да стане лидер в бързо растящия пазар на премиум електрически автомобили и планира да стане изцяло електрически бранд до 2030 година.

XC40 Recharge e напълно електрическа версия на най-продавания SUV автомобил на шведската марка и носител на престижната награда Европейска кола на годината. Моделът се основава на авангардната платформа Compact Modular Architecture, създадена от самото начало да бъде изцяло електрическа.

Шведският премум SUV отвън блести с отличителен скандинавски дизайн и разпознаваема стойка. Модерен, елегантен и стилен, XC40 Recharge е проектиран за града и извън него.

Интерорът е иновативен и функционален – с много хитри и практични места за съхранение, без компромис по отношение на Volvo философията за дизайн. И тъй като компанията заема хуманна позиция по отношение на животните при разработване на електрическите си модели, XC40 Recharge ще се предлага  без естествена кожа.

XC40 Recharge предлага напълно електрически обхват от над 400 км. (по WLTP) с едно зареждане и мощност от 408 к.с. Задвижването се състои от двойни електрически двигатели, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 40 минути.Ще има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване.

Новото електрическо Volvo се предлага с една от най-добрите информационно-развлекателни системи на пазара, разработена съвместно с Google и базирана на операционната система Android. Тя предоставя на потребителите вградени приложения и услуги на Google, като Google Maps, Google Assistant и Google Play Store, както и актуализация по въздуха.

XC40 Recharge е първият изцяло електрически компактен SUV,получилпрестижната оценкаTOP SAFETY PICK PLUS (TSP+) от Американския застрахователен институт за безопасност на пътищата (IIHS). Наградата превръща Volvo Cars в единственият автомобилен производител, който постига TSP+ за цялата си продуктова гама.

Цената стартира от 98 800 лева с ДДС и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки,пера на чистачките).

Новата електрическа Volvo звезда ще се предлага с иновативни и гъвкави схеми на финансиране.Освен с познатите финансов и опетативен лизинг, автомобилът ще може да бъде финансиран и със сравнително нова за България форма на абонамент, който включва наем на автомобила, сервиз, зимни гуми, ГО и други елементи, според желанията на клиентите. Лизингът се осигурява от Мото-Пфое Лизинг.

Най-нетърпеливите почитатели на чистата мобилност, изискан скадинавски дизайн и улитимативна сигурност вече могат да се насладятна визията и да тестват качествата на XC40 Recharge в шоурума на шведската марка в София. Отзивите са изключителни, първите договори- факт, а алокациите за 2022 г.са ограничени.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин