Изтече снимка на фейслифта на RS 3

През 2016 г. Audi A3 ще получи фейслифт. Можем да добием представа как ще изглежда автомобилът след промените благодарение на „изтекла“ фотография на RS 3 седан в САЩ

1802
2016

Това не е случайно! Първоначално плъзна слухът, че през 2017 г. RS 3 седан ще дебютира в САЩ. А след това в Instagram се появи фотография на мощната 4-врата машина без маскировка. Снимката първоначално е качена от потребител mercmilan06, който по-късно я изтрива. Но твърде късно – защото другите хора вече са я свалили и разпространили. Вероятно колата е заснета по време на презентация за служители на Audi в САЩ. Развиващият около 400 к.с. RS 3 дава представа за фейслифта на А3, който е планиран за 2016-а. Ясно разпознаваеми са новите фарове, които наподобяват тези при А4. Решетката също е променена съгласно актуалния дизайнерски език на марката.

По данни на списание Motoring в бъдеще А3 ще получи и т.нар. „виртуален кокпит“, който познаваме от ТТ, Q7 и А4. В бъдеще тази екстра ще може да бъде поръчана за всяко ново Audi – ако не е поставена серийно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин