Изтече снимка на новия волан на Mercedes


15
ян.
2020

С новия S-клас изглежда от Mercedes ще въведат изцяло ново поколение волан. Възможно е сега да е изтекла снимка на този нов волан!

Изглежда е изтекла снимка на волана на бъдещия Mercedes S-клас. В Instagram се появи снимки, които вероятно са на новия волан. Дизайнът с преработеното и разделено поле за управление е същият като този на студията Maybach GLS от 2018 г.

Двата хоризонтални лъча са разделени на два двойни елемента, а върху тях са разположени повърхности, реагиращи на допир за управление на инфотейнмънт системата и различни функции на автомобила. С времето ще разберем, дали изтеклите снимки действително са на оригиналния нов волан или просто заимствано от студията решение за допълнително оборудване.

Още по темата

Card image cap
Метанова революция при товарните автомобили

27
ян.
2018

Новият Iveco Stralis NP460 е пълна гама от камиони, задвижвани изцяло на природен газ, и изминава до 1600 км с едно зареждане

Card image cap
Новият XV е различен отвътре

28
мар.
2017

Второто поколение на Subaru XV използва собствена платформа, която го прави по-стабилен и носи повече удоволствие. Иначе боксерният двигател и двойното задвижване остават!

Card image cap

В последния брой:

Архив >