AUTO BILD България / Изтекоха снимки от фейслифта на BRZ

Изтекоха снимки от фейслифта на BRZ

Subaru BRZ получава фейслифт. Така компактният спортист тръгва по следите на аналога си Toyota GT 86


22
мар.
2016

От Subaru още не бяха разпространили информация, че готвят рестилизация на компактния си спортист BRZ, а в Интернет вече плъзнаха снимки на обновената версия. Първоначално те бяха качени във Facebook, но бързо са свалени. После обаче бяха пуснати във форума ft86club, откъдето са „дръпнати” от хора на портала carscoops.

BRZ е „брат близнак” на Toyota GT 86, чийто фейслифт ще видим на изложението в Ню Йорк. От изтеклите снимки не е ясно дали всички промени ще бъдат запазени за серийното производство. Видимо от фотографиите е, че японците вероятно ще поставят нови LED-светлини, както и нови брони с променени въздухозаборници. В интериора Subaru ще постави ново арматурно табло, където ще има два дигитални дисплея.

 

 

Още по темата

Card image cap
Колекционерът на странни автомобили от Изтока

21
ное.
2016

Някогашен беглец от ГДР се е посветил на колекционирането на автомобили от Източния блок. Неговата сбирка включва Lada от Съветската армия и Citroën на Хонекер

Card image cap
Освежаване за Mitsubishi Outlander

4
окт.
2016

Моделът ще разполага с повече интелигентни асистиращи системи

Card image cap
Bugatti показа първа снимка на Chiron

19
дек.
2015

Bugatti Chiron ще бъде показан на автосалона в Женева 2016. Той ще бъде по-бърз, по-мощен и по-скъп от Veyron. Сега от Bugatti показаха и нов тийзър на модела!

Card image cap

В последния брой:

Архив >