Изтекоха снимки на Smart #5

1706
2024

Официално се появиха снимки на новия Smart : показа ги китайското министерство на промишлеността и информационните технологии.

Дали това бе умишлено изтичане на снимките на новия Smart ? Китайското министерство на промишлеността и информационните технологии (MIIT) направи фурор в четвъртък (13-ти юни), пускайки първи официални снимки и технически данни на модела на култовата марка

Модерни технологии в Smart

Съвместното производство между Mercedes и Geely е позиционирано с дължина от 4,55 метра в класа на типичните компактни SUV-ове. Швабският „китаец” е оборудван с 800-волтова система и се предлага в различни нива на оборудване, сред тях базов вариант с 272 к.с. и по-мощна версия с над 400 к.с.

Дизайн: стилно чудо на пространството

Публикуваните снимки показват SUV, който следва линията на Smart Concept . С изчистени линии и характерна външност компактният SUV изглежда модерно и динамично.

Първи тестове в Китай

Актуалните снимки показват, че smart вече се тества в Китай. Световната му премиера е планирана за втората половина на 2024 г. Засега не се знае точната дата на европейския дебют на модела.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин