Изтекоха снимки на Porsche 911 Turbo S


21
февр.
2020

В Instagram се появиха снимки на Porsche 911 Turbo S. От снимките личат разликите с досегашните модели 911!

В Instagram изтекоха снимки на новото Porsche 911 Turbo S. Автомобилът е заснет в хале заедно с други покрити автомобили. Porsche-то обаче не е покрито – виждат се разликите във външния вид спрямо досегашното 992!

В предницата впечатление прави новата броня. Тя има разделени на три вентилационни отвори. Тесните вентилационни отвори над мигачите също са леко уголемени в сравнение с досегашните версии на 911. Отстрани на праговете, редом до надписа „Turbo S“ са разположени типичните за версията вентилационни отвори. Те осигуряват свеж въздух на мотора. Джантите на появилото се Porsche наподобяват на тези на специалния модел 991 „Turbo S Exclusive Series“. Задницата пък носи типичния за най-мощното 911  спойлер.

В Instagram изтекоха и снимки на вътрешното пространство на модела. Вижда се лайстната на прага с надпис „Turbo S“. Седалките са тапицирани с кожа и имат червени шевове. Обозначението на модела краси и средния оборотомер с червен циферблат. Под капака на Porsche може би ще работи 3,8-литровият 6-цилиндров агрегат, задвижвал и досегашното Turbo S. В 992 той би могъл да разполага с  640 к.с., а трансмисията ще е 8-степенната автоматична с два съединителя, като задвижването ще е на четирите колела.

Премиерата на Turbo S ще е на автосалона в Женева, а кабриото ще се появи малко по-късно.

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин