Изтекоха снимки на Mercedes CLA


8
ян.
2019

Австралийският сайт Redline показа снимки на новия Mercedes CLA! В момента до сайта няма достъп, но снимките вече са в мрежата – преди официалната премиера на модела. За разлика от седан версията на A-клас при второто поколение на CLA впечатление прави силно скосеният в задната си част покрив. От изтеклата информация става ясно, че новият CLA е по-дълъг с 48 милиметра, по-широк с цели 53 мм и с 2 мм по-нисък от своя предшественик. Това обещава по-просторно вътрешно пространство – дали то ще се отрази и на задната седалка, предстои да разберем по време на теста. Освен това стайлингът на CLA е ориентиран по този на по-големия CLS, докато снимките на интериора показват – не толкова изненадващо – родствената връзка с A-клас. Моделът е оборудван с MBUX системата, която в CLA ще бъде ъпгрейдната с нови функции. Сред тях са ново осветление за интериора и използването на фитнес функции – например сензор за измерване на ударите на сърцето. CLA 250 ще бъде представен тази вечер по време на откриването на CES в Лас Вегас. По отношение на моторизациите няма разлики с A 250 – мощността би трябвало да е същата, или 224 к.с. Изтеклите снимки с оранжеви акценти показват версията Edition на CLA. Цената на модела към пазарния старт (средата на 2019 г.) ще бъде от около 68 000 лв. На по-късен етап ще се появят по-малки моторизации и базовата цена ще спадне на около 60 000 лв.

Още по темата

Card image cap
i8 става по-мощно след фейслифтa

12
февр.
2018

Три години след лансирането на i8 BMW направи фейслифт на екологичния си „спортист“. Ъпдейтът донесе на модела батерия с по-голям капацитет

Card image cap
Мисия „Защита на титлата“

23
мар.
2016

Световният шампион при спортните автомобили Porsche е са модернизирали прототипа LMP1 919 Hybrid. Но не е имало нужда от сериозни промени.

Card image cap
КАТ атакува със скрити подвижни камери?

21
мар.
2016

Пътните полицаи ще залагат нов тип капани за нарушителите

Card image cap

В последния брой:

Архив >