Изтекоха снимки на BMW Серия 4 в Instagram!

0702
2020

В Instagram се появиха снимки на предницата и задницата на следващото BMW Серия 4. „Бъбреците“ са внушителни и се ориентират по тези на студията.

Теч при BMW: в Instagram се появиха снимки на BMW Серия 4, на които личат предницата с радиаторната решетка и задните светлини на спортния модел от Мюнхен. Предницата изглежда доста близка с тази на показаната на IAA през 2019 г. студия. Типичната за  BMW радиаторна решетка с „бъбреци“ е значително по-голяма от тази на предшественика. Двата „бъбрека“ изглежда почти сляти. Вероятно изтеклата снимка е на Серия 4 с M-пакет. Бронята на прототипа обхваща V-образно маската, а страничните вентилационни отвори са ръбестни и правят автомобила да изглежда по-широк. Фаровете на Coupe-то приличат на тези на Серия 8 – включително лазерната светлина, издавана от сините елементи в светлинните тела.

Изтекла е и част от задницата

На снимките се вижда и част от задницата (покрита от брезент). В задницата на BMW Серия 4 също личат паралели със студията. Задните светлини изглеждат по-широки от тези на концепцията, но като цяло си приличат доста. Светлинният подпис на L-образните светлини е характерен за BMW. Капакът на багажника завършва с мини спойлер.

M4 си остава топмоделът

Очаква се под капака на нормалното BMW Серия 3 да работят мотори от Серия 3 – базовият вариант може би ще е 430i с 2-литров 4-цилиндров двигател и 259 к.с. По-спортен ще е M440i, който ще има 3-литров 6-цилиндров и 387 к.с. По-късно от BMW ще пуснат и M4 като топмодел. С новоразработения редови 6-цилиндров агрегат на M GmbH базовият M4 ще разполага с 480 к.с. По-потентният модел Competition ще разполага с 510 к.с. AUTO BILD очаква появата на следващото BMW Серия 4 през втората половина на 2020 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин