Изтекоха снимки на новото Peugeot 208!


23
февр.
2019

AUTO BILD ще ви покаже звездите от автомобилния салон в Женева, който се открива на 7-ми март 2019

Carscoops пусна снимки на новото Peugeot 208. От изтеклите фотоси си личи, че малкият автомобил е станал по-агресивен. Радиаторната решетка е пораснала значително, а дневните светлини са ни познати от 508. Според слуховете в бъдеще 208 ще се предлага само във версия с пет врати. Също така бяха пуснати и снимки на вътрешното пространство на малкия „французин“. Както изглежда и 208 ще се сдобие с познатата ни от 3008 и 508 най-нова версия на типичния за марката i-Cockpit. Това означава, че 208 ще продължи да има малък волан и разположени над него дигитални уреди. Peugeot смята да предприеме интересна стратегия при 208: освен версии с бензинов и дизелов двигател, ще има и идентично изглеждаща електрическа версия.

Още по темата

Card image cap
Мат Лебланк си взе Focus RS за „евридейка“

19
юли
2016

Познатият от сериала „Приятели“ актьор играе ключова роля за трансформациите в предаването Top Gear. Междувременно звездата си е купила нова кола за всеки ден – Ford Focus RS

Card image cap
Идва SUV-ът на Lada

24
авг.
2016

Точно за 50-ия юбилей на марката Lada ще представи въодушевяващ прототип на SUV, наречен xCode. AUTO BILD ви представя първите снимки и информация!

Card image cap

В последния брой:

Архив >