„Изтекоха“ снимки на новата Jetta

Още в началото на 2018 трябва да се появи следващата генерация на VW Jetta. В Мрежата се появиха първите снимки на модела!


10
авг.
2017

Ако в Германия VW Jetta не се радва на особено голям успех, то в САЩ моделът е истински бестселър. Отвъд Океана и седмото поколение на модела, което ще бъде на пазара през 2018 г., трябва също да осигури успешни реализации на концерна. Машината ще бъде произвеждана в Пуебла, Мексико. От VW са се постарали да направят седана с по-атрактивна и по-модерна визия – и изглежда им се е е получило, за което свидетелстват фотосите, разпространени от autologia.mx. На тях Jetta 2018 се вижда за първи път без маскировка. Моделът комбинира елементи от Arteon и концептуалния New Midsize Coupe, показан през 2014 г. Най-силно впечатление прави радиаторната решетка, която стига под фаровете.

Новата Jetta ще използва новата платформа MQB и ще разполага с най-модерните асистиращи системи на концерна, както и с последната генерация инфотейнмънт с тъчскрийн и жестово управление. Вероятно базовият мотор ще бъде 1,5-литров турбобензинов с мощност 150 к.с. Вероятно топмодификацията ще бъде 2-литрова GLI с над 200 к.с. И докато в САЩ официалната премиера на модела е въпрос на седмици, то лансирането му на Стария континент е под въпрос.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин