Изтекоха снимки на новата Honda Civic – моделът губи спортната си визия

0210
2020

Край на спортния вид? В един форум се появиха снимки на новата Honda Civic

Новата Honda Civic ще бъде представена през пролетта на 2021 г. . Сега във форума Civic XI се появиха снимки за патент, които показват  единадесетото поколение на компактния модел. В сравнение с актуалната версия, новият е доста по-обикновен. Предният капак не е толкова разчупен, а широкият черен елемент, обхващащ отгоре и отдолу радиаторната решетка и стигащ до фаровете, изглежда е отпаднал. Вместо това светлините са по-издължени.

LED-ивицата на дневните светлини вече не е разположена под, а над късите светлини. Под тясната решетка виждаме нова броня, чийто трапецовиден вентилационен отвор в средата е изместен още по-нагоре в сравнение с десетото поколение.

Изглежда вече няма да има серийно задно крило

Основната форма на Civic остава запазена в общи линии, но задницата също ще разочарова феновете на спортния дизайн. Спойлерът на покрива, задното крило и характерната броня са отпаднали.  Вместо това автомобилът е получил преминаваща през цялата задница светлинна ивица, нови задни светлини и съвсем обикновена броня. Докато при предшественика преходът между врата и страничния прозорец имаше леко възходяща линия, при новия модел тази зона преминава гладко и право. Цялостното впечатление е, че от Honda са направили Civic значително по-нормален. Вероятно за да достигнат и до клиенти, които искат по-универсална външност. Феновете на спортната визия ще трябва да се надяват и да чакат появата на Civic Type R, който трябва да излезе на пазара година обикновената версия.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин