/ Изпълнителният директор на Силвър Стар продължава кариерата си извън България

Изпълнителният директор на Силвър Стар продължава кариерата си извън България

Изпълнителният директор и член на съвета на директорите на Силвър Стар Моторс Александър Бабанин взе решение да продължи кариерата си извън България и се оттегля от компанията от 1 януари 2023 г.

„Задачата ми през годините, в които работих за Силвър Стар, беше да подпомогна трансформацията и структурирането на новото представителство на Mercedes-Benz у нас, както и да подкрепя изграждането на Силвър Стар. След 5 успешни години, особено последната, в която отчитаме отлични резултати, реших да поема по пътя на новите предизвикателства“, сподели Бабанин по повод решението си.

„Ние високо ценим приноса, който г-н Александър Бабанин има за развитието на Силвър Стар в България и налагането на бранда Mercedes-Benz като лидер на автомобилния пазар. От името на мениджмънта на Силвър Стар му пожелавам късмет в новите начинания и вярвам, че те ще бъдат успешни“, заяви Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Александър Бабанин напуска след общо 22 години работа за бранда със звездата, последните 8 от които, в мениджмънта на представителството на Mercedes-Benz в България. От създаването на Силвър Стар през 2017 е изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на компанията.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин