Изложението „Аутомеханика“ стартира днес


11
сеп.
2018

От 11 до 15 септември Франкфурт отново ще бъде домакин на най-голямото изложение за авточасти, аксесоари и оборудване за автосервизи „Аутомеханика“. Тази година във форума, който се провежда от далечната 1971 г., участват над 5000 изложители. Организаторите очакват през щандовете да преминат 133 000 души от 170 страни.

„Аутомеханика“ е водещо международно изложение, което събира представители на световната автомобилна индустрия. На него се представят продукти и услуги, свързани с целия процес на продажба, поддръжка и рециклиране. В последните години изложението привлича все по-голям брой производители на ОЕМ оборудване и резервни части. Те представят своите най-нови системи, продукти и технологии. Специално внимание е отделено и на оборудването за автосервизи, автомивки и сервизи за тунинг.

Още по темата

Card image cap
Новото BMW Серия 5 скоро ще е на пазара

9
сеп.
2016

През пролетта на 2017 година BMW ще пусне на пазара новото Серия 5. Видео ни позволява да видим някои детайли на лимузината от висок клас

Card image cap
София Франс Ауто става официален дилър на пикапите Isuzu

1
юни
2017

Isuzu D-Max беше представен официално на Truck Expo 2017

Card image cap
Honda започва производство на новия X-ADV

16
сеп.
2016

Honda Motor Europe обяви, че започва производството на новия модел мотоциклет, който ще бъде при дилърите за продажба през 2017 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >