/ Изгоден употребяван SUV на Audi

Изгоден употребяван SUV на Audi

Audi Q2 се предлага със значителна загуба на стойност на пазара за употребявани автомобили – също и с мощни моторизации!

През следващите години Audi иска да си изгради нов имидж и за тази цел възнамерява да се откаже от по-малките модели. Освен малкият автомобил А1 жертва ще падне и базовият SUV Q2. Моделите все още се предлагат като нови, но по данни на производителя няма да имат наследници.

Другата възможност да се сдобиете с Audi Q2 е да потърсите на пазара за употребявани автомобили – в момента предпоставките за успешна сделка са наистина добри. Ако ограничите търсенето на модели с първа регистрация след 2021 г. и пробег от максимум 20.000 километра, излизат цели 900 обяви.

За да получите добра цена от под 48.000 лв. за Q2 30 TFSI, трябва да се задоволите с 3-цилиндровия бензинов агрегат със 110 к.с. най-изгодните дизелови моторизации (Q2 30 TDI) започват от около 52.000 лв.

Стилен бензинов модел в перфектно състояние

Търсенето на изгодни оферти си струва – доказва го това Audi Q2 advanced 35 TFSI, продавано в автокъща Gehlert във Фрайбург (Баден-Вюртемберг, Германия). SUV-ът с 4-цилиндров мотор със 150 к.с., предно задвижване и механична скоростна кутия е на малко повече от две години, от първа ръка и е безупречно поддържан. Превъзходното впечатление се подкрепя и от пробега от само 10.992 километра.

Със сравнително доброто си оборудване компактното Audi със сигурност ще заинтригува интересуващите се. Това Q2 в цвят „Florettsilver Metallic“ има електрически заден капак, изцяло LED-фарове, както и отопление на двете предни седалки. Ако тази комбинация е вашата, то можете да се сдобиете с това Q2 advanced 35 TFSI за 51.500 лв. За сравнение: актуалната цена на автомобила с това оборудване в Германия е 64.000 лв.

Вижте предложенията за Audi Q2 на пазара за употребявани автомобили:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=9&mo=74373&price_min=-1&price_max=-1&year_min=-1&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин