Изгоден лукс а ла S-клас на кокили


21
апр.
2020

Cadillac Escalade е внушителен SUV. V8, много хром и претъпкан с всевъзможен лукс. Този употребяван автомобил струва само половината от цената като нов на модела!

Cadillac Escalade не е за боязливи натури. Моделът е качен на 22-цолови джанти, а хромираната му решетка е с размерите на кухненска маса. Отвътре моделът на Cadillac прилича на ложа на колела и глези пасажерите си с пълно оборудване. За подобаващо придвижване се грижи внушителен V8 агрегат. Този екземпляр от 2017 г. с малък пробег се продава за под 120 000 лв.

Интериорът посреща пасажерите с много дърво и кожа. Като цяло обаче той се отличава с подчертан лукс. Почти всичко в Escalade се управлява електрически: заден капак, вадещи се стъпала, регулиране на волана и сгъваемият трети ред седалки. Предните седалки са с функция за масаж и с 18-степенно регулиране, като освен са климатизирани. Седалките на втория ред също са с възможност за подгряване. Там освен това има развлекателна система за пътуващите отзад с точно три монитора – два в облегалките на предните седалки, един на тавана. Всеки от тях може да се управлява поотделно, като можете да свържете и конзоли за игри. Други екстри в Escalade са дигиталният кокпит, Head-up дисплеят, четириозновата автоматична климатична инсталация, WLAN-Hotspot и възможност за индуктивно зареждане на смртфони.
 
За безопасността на пасажерите също е помислено: на борда има темпомат, както и асистенти за мъртвата зона, за аварийно спиране и за запазване на пътната лента. Допълнително управлението на автомобила е улеснено от самоуправляваща се система за паркиране, 360 градусова камера и напълно LED-фарове с асистент за дългите светлини. Апропо управление: Escalade е с неподвижен заден мост. Въпреки адаптивното окачване усещането за пътното поведение  е като за доста люлеещ се модел. Наследникът вече е с независимо окачване на задната ос.

Обявеният за продажба Escalade е късата версия. С дължина от 5,18 метра той е почти толкова дълъг, колкото и Mercedes GLS. „Гангстерският“ SUV е задвижван от 6,2-литров V8-атмосферен двигател с 426 к.с. и 623 Нм максимален въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч се извършва са 6,7 секунди, а максималната скорост на Escalade е ограничена на 180 км/ч. По време на теста на AUTO BILD дългата база на модела харчеше 14 литра бензин на 100 километра. Този екземпляр е от първи собственик и с пробег от само 49 532 километра. Цената му като нов е около 240 000 лв. Сега търговецът иска за американския SUV 120 000 лв. За тези пари получавате крепост на лукса на колела!

Вижте предложенията за Cadillac Escalade в търсачката ни:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=17&mo=16399&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2017&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата