Изгоден дом на колела със собствен стил


9
сеп.
2021

Италиански чар в дизайна, избрани качествени материали и още много на изгодна цена: така може да бъде представена накратко серията интегрирани и полуинтегрирани кемпери Kosmo Emblema на италианския бранд Laika (на пазара от 1964 г.). Te са базирани на шаси от Fiat Ducato и могат да бъдат поръчани с мощност от 140 до 180 конски сили – винаги с 2,3-литров дизел, който гарантира достатъчно добра тяга за влюбените в най-свободната форма на пътуване.

При серията Kosmo Laika намира перфектния баланс между дизайнерски решения и изгодна цена

Благодарение на четирите спални позиции Kosmo Emblema е подходяща за цели семейства с откривателски дух. Общо четири на брой са коланите, т.е. местата за пасажери – но ако семейството или компанията за ваканцията е 5-членна, „моторхоумът“ може да бъде поръчан и в 5-местна конфигурация. Още при първия досег с интериора клиентите ще усетят перфектния баланс между лекота и качество на материалите, който италианците са успяли да постигнат.

Въпреки че това е кемпер, отвътре ще почувствате истински домашен уют благодарение на изисканата атмосфера

Хладилник с обем 140 литра, резервоар за чиста вода с обем 90 + 20 литра и 90-литров резервоар за отпадъчна вода гарантират, че по време на ваканцията няма да ви липсва нищо. А отоплителната система с мощност 6 кВт позволява да опознавате атрактивни дестинации и при по-студено време. В стандартната си модификация кемперът може да бъде управляван с шофьорска книжка от категория В (но има и опционална версия с по-голям допустим товар – за кат. С).

Пълната гама кемпери Laika вече е с гаранция от 10 години за водонепропускливост.
a Италианският стил в жилищния отсек е комбиниран с висококачествена изработка

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин