Изгоден бодикит за Hyundai i30N от Prior Design


11
ян.
2021

Не по-бърз, но по-широк: тунинг-специалистите от Prior Design са оборудвали компактния спортист Hyundai i30 N  състоящ се от няколко елемента кит. Цената на тунинга е доста прилична

Prior Design са известни с дивите си преработки на висококаратови луксозни и спортни автомобили. Най-новият проект на тунинг-специалистите е няколко ценови сегмента по-долу, но е не по-малко впечатляващ. За Hyundai i30 N  вече се предлага по-широк бодикит, който кара компактния спортист да изглежда по-агресивно. Освен това с цена от 8000 лв. е сравнително евтин.

Допълнение към серийните части

Бодийитът се състои от голям брой части. Отпред хората от Prior Design са монтирали спойлер и допълнителни странични елементи на бронята. Допълнителните части за предните и задните калници правят корейския хот-хеч по-широк. В задницата дифузьор и спойлер пък придават на корейския компактен спортист доста хулигански вид. Тези елементи на бодикита се монтират допълнително към серийните части, а не ги заменят. Това прави разходите за монтажа значително по-ниски. Нелакираният бодикит струва около 8000 лв. За джантите, лакирането у монтажа се плаща допълнително.

При задвижването няма промяна – за него отговаря 2-литров 4-цилиндров мотор с 250 к.с., респективно 275 к.с. във варианта Performance. Бодикитът е съвместим с версията отпреди фейслифта, която се предлага употребявана за около 40 000 лв. Фейслифтът на i30 N стартира от около 68 500 лв.

Още по темата