Изберете изгодни гуми онлайн


9
дек.
2019

Обикалянето по центровете за продажба на гуми в търсене на желания от вас модел вече е отживелица. Човекът на новото време пазарува онлайн – вече дори не през компютъра, а от смартфона. Въвеждате размера, въвеждате типа (летни, зимни или всесезонни) и получавате истинско море от оферти – без значение дали търсите нискобюджетни азиатски предложения или продукти на именити премиум производители. След това си правите бърза регистрация, осъществявате плащане онлайн и очаквате обаждане от куриера, който ще донесе новите „обувки“ за вашия автомобил. Толкова просто функционира този онлайн магазин.

Потребителите на Avtochastionline24 могат да избират различни типове гуми – за конвенционални леки автомобили, за SUV-ове, за бусове, както и за мотоциклети. Интерфейсът на уебпортала е изключително удобен и интуитивен – както при достъп от компютър, така и от смартфон. Възможностите за заплащане са разнообразни – с Mastercard, VISA, American Express, PayPal или посредством банков превод. Естествено, всички плащания стават посредством специална софтуерно защитена платформа.

Потребителите могат да разчитат на богато разнообразие от брандове и размери, както и на възможност за безплатна доставка посредством UPS, DHL или GLS. Освен това екипът на сайта е винаги готов да ви помогне с избора на автогуми. Налични са автомобилни гуми за всички сезони. Също така има и гуми за различни повърхности: от типичен асфалтов до офроуд терен.

Посетете Youtube-канала на Autodoc

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин