Идва най-мощният сериен Seat

След стандартния Seat Leon и „наточената“ версия Cupra получава фейслифт. С 300 конски сили тя ще бъде най-мощната серийна модификация на испанската марка

0612
2016

Seat разпространи първите снимки на обновения Leon Cupra. След като „цивилният“ Leon получи визуални промени и нова техника, сега е време за освежаване и на спортната версия. Испанците ще направят официалната премиера на машината през март 2017 г., а поръчки за нея се приемат от декември 2016 г.

4x4 ще има само за комби версията на модела.

4×4 ще има само за комби версията на модела.

Със своите 300 к.с. следващата Cupra от 2.0 TSI се превръща в най-мощния сериен Seat на всички времена – като е с 10 „коня“ по-потентен от акуталния „първенец“. Максималният въртящ момент ще бъде 380 Нм. За първи път при Cupra ще има комбинация от двойно задвижване и DSG-трансмисия, макар и само за комбито ST. Всички модификации обаче ще разполагат с адаптивно окачване и електронен блокаж на диференциала. Естествено, Cupra ще получи и всички промени от стандартната версия – нови брони, модифицирани LED-фарове, електрическа паркинг спирачка, инфотейнмънт система с 8-инчов дисплей и 7-степенна DSG.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин