Иванчев и Николов с Hyundai водят на Баха България

2207
2017

 

Цветомир Иванчев и Ивайло Николов поведоха колоната на джиповете от клас Т1 след първата състезателна отсечка в петък на Баха България. Техният Hyundai Santa Fe T1 ги изведе на първа позиция с преднина от близо 3 минути пред конкуренцията. До края на офроуд състезанието в неделя остават още 397 километра по трудните и технични трасета край Русе.

В петък, преди церемониалното откриване, офроуд надпреварата за участниците започна с пролог и 126-километтрова отсечка. В нея отбора на Hyundai off-road racing team успя да спечели първата позиция, като по неравния терен техният автомобил се е движил със средна скорост от 70 км/ч. В по-правите и леки участъци от трасето, водачите Иванчев и Николов са достигали и до 131 км/ч.

В съботния ден предстоят два трудни етапа с обща дължина от 271 км, в които целта на Hyundai off-road racing team е да затвърдят лидерството си и да увеличат преднината пред конкурентите си. В неделя, Баха България ще приключи със 126-километров етап, последван от церемония по награждаването на победителите в Русе.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин