Ивайло Гюров зад волана на новия PEUGEOT 308 победи в благотворително рали „Виж ме“

В разгара на рали Мароко, след хеттрик в рали Дакар и убедителна победа в рали Пътят на коприната, автомобили с марката Peugeot се включиха в благотворително рали „Виж ме“ тази събота. Певецът Ивайло Гюров зад волана на новияPeugeot 308 е големият победител в състезанието, в подкрепа на глухонемите деца от училището-пансион „Проф.Дечо Денев“.


10
окт.
2017

23-ма участника, сред които Венета Харизанова, Теди Велинова, Богдан Томов, Ива Дойчинова и други, се включиха в инициативата. Целта им беше да привлекат общественото внимание върху безопасността на движението и да подпомогнат живота и учебния процес на глухонемите деца.По традиция, всяко издание на ралито подарява ярки светлоотразителни жилетки, които са животоспасяващи за тези деца. Те не могат да чуят приближаващата се кола и опасност, не могат да извикат в ситуация на пътя.

Комендант на състезанието, провело се на автополигона на София Франс Ауто,  бешепредседателят на БФАС Владимир Илиев. Лице на IV издание на рали „Виж ме“ беше автомобилната рали състезателка Ива Русинова, която между двата манша, направи дрифт-демонстрации за публиката, а след това повози няколко от най-смелите деца от училището.

Участниците бяха разделени в 3 класа според кубатурата на автомобилите им. Новият 7-местен SUV Peugeot 5008 откри състезанието с демонстрационна обиколка. Със стартов номер 18,SUV Peugeot 3008 се представи атрактивно в ръцете на автомобилния журналист Христо Мишков.

За определяне на крайния победител в рали „Виж ме“ стартираха шампионите в отделните класове зад волана на новияPeugeot 308. С най-малко наказателни точки и с по-добро време победител стана певецът Иво Гюров.

В края на благотворителната проява децата и техните учители получиха много предметни награди и дарения.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >