Зундерт Екстрийм ООД с нов шоурум

0502
2022

На 4 февруари в 20.00 ч. добре известната на всички любители на екстремните мотоспортове фирма Зундерт Екстрийм ООД направи ефектно откриване на своя нов шоурум. Той е изграден на мястото на бившия сервизен център в непосредствена близост до стария офис на „Ботевградско шосе“ и предоставя много по-добри възможности за работа с клиентите и промотиране на всички продукти и аксесоари. Управителят на Зундерт Екстрийм Росица Мутафчиева представи пред гостите актуалната продуктова гама, както и перспективните планове за развитие на фирмата. Специално за събитието дойде и Васко Кръпката, който както винаги успя по един незабравим начин, заедно с „Подуене блус бенд“ да подгрее публиката, а за всеки един от гостите бяха подготвени и специални подаръци.

Фирмата Зундерт ООД е създадена преди повече от 30 години от Иван Мутафчиев, който продължава да ръководи нейната дейност и до момента. Освен успешен бизнесмен, той е и ценител на класическите автомобили, а също и един от учредителите на Българския автомобилен клуб „Ретро“, както и негов дългогодишен поддръжник. В тази връзка е интересно да се отбележи, че повече от четвърт век, наред с основните си дейности, Зундерт Екстрийм се занимава и с професионална реставрация на класически автомобили, като част от тях са подредени в специално създаден за целта шоурум на територията на комплекса.

От 2004 г. Зундерт ООД е официален представител за България на най-големия производител на четириколесни мотори, водни джетове, спортни лодки, моторни шейни и извънбордови двигатели – Bombardier Recreational Products Inc, а през 2006 г., заради естеството на предлаганите продукти се преименува в Зундерт Екстрийм ООД. Компанията е ексклузивен дистрибутор на марките CAN-AM ATV, CAN-AM SPYDER, CAN-AM SSV, SEA-DOO, SKI-DOO, LYNX и EVINRUDE и разполага с лицензиран сервиз за след-продажбена гаранционна и извън-гаранционна поддръжка на всички продуктови линии и модели на BRP.

С течение на времето атрактивните продукти, предлагани от Зундерт станаха все по-търсени у нас, включително и от страна на планинските спасителни служби, както и много други организации с подобен предмет на дейност.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин