/ Зрял електромобил с добро оборудване на изгодна цена

Зрял електромобил с добро оборудване на изгодна цена

Топверсията на напълно електрическия Nissan Leaf се предлага на не много високи цени на пазара за употребявани автомобили. 

Търсенето на електромобили доведе до повишаване на цените на старо. Ако търсите по-изгодна алтернатива, то се насочете към някой не чак толкова благороден модел. Така например можете да потърсите Nissan Leaf, който е на пазара от 2010 г.

Второто поколение на японския компактен електромобил е на пазара от 6 години, като към пазарния старт моделът се предлага с мощност 110 кВт. През 2019 г. се появява и 160-киловатовата версия Leaf e+. При нея максималният пробег е 385 километра.

Цените на употребяваните екземпляри стартират от около 36 000 лв. за версията с по-малка батерия с капацитет 40 кВтч. Няколко хилядарки повече ще трябва да дадете за Nissan Leaf e+ с 62-киловатчасова батерия и електромотор с мощност 160 кВт.

Nissan Leaf с малък пробег на ниска цена

Това, че покупката на употребяван електромобил не е лоша идея, ни доказва този Nissan Leaf e+ N Connecta, предлаган за продажба от автокъща Marquardt Service в Щутгарт (Баден-Вюртемберг, Германия). Leaf с мощност 160 кВтч. е с първа регистрация от юни 2020 г. и е изминал 22 700 километра, като е от първа ръка.

Подобаващо на нов автомобил, предлаганият за продажба тук Leaf е оборудван с много комфортни екстри, които улесняват всекидневието. Сред тях са 360-градусова камера, навигационна система, автоматична климатична инсталация, отопляем волан.

В момента цената на Nissan Leaf e+ в ниво на оборудване N-Connecta в Германия е 82 000 лв. За употребявания автомобил се искат 48 000 лв.

Вижте предложенията за Nissan Leaf: https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=52&mo=19733&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2020&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин