Зимната течност за чистачки Shell щади околната среда

На българския пазар вече се предлага нова екологична опаковка Shell течност за чистачки


11
ян.
2017

Shell представи ново поколение течност за чистачки с обновена парфюмна композиция и състав, щадящ околната среда. Той притежава сертификат DEKRA и включва само висококачествен биоетанол, а оцветяващите агенти са напълно премахнати.

Новата мека опаковка е от 3л и допълва продуктовата гама от течности за чистачки на Shell от 2 л и 3 л, чийто дизайн  комуникира „зелената“ идея.  Меката разфасовка е както удобна, така и екологична – по-ниското съдържание на полиетилен понижава емисиите на CO2 в атмосферата с до 35 %. Благодарение на намаленото тегло на новата опаковка замърсяването на околната среда спада с до 65%.

Всички течности за чистачки на Shell  са на базата единствено на етанол и съдържат съставки, които забавят изпарението му и по този начин намаляват ефекта „студено стъкло“. В същото време те имат отлични почистващи качества и високо съдържание на детергенти. Това спомага за лесното отстраняване на замърсяванията, които пречат на видимостта на водача. Течностите за чистачки на Shell са безопасни за частите от хром, пластмаса и гума, както и за поликарбонатните фарове и лаковото покритие.  Съдържанието им гарантира сигурна защита от замръзване (до -21⁰C за опаковката от 4 л и до -20⁰C за течности за чистачки от  2 и 3 л).

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин