„Зелената“ и иновативна серия BMW i паркира в „М Кар“ Пловдив


21
юни
2017

Оторизираното дилърство на BMW Group в Пловдив – „М Кар“, вече е официален представител на иновативния бранд BMW i. В автокомплекса на „М Кар“ Пловдив всеки може да разгледа изцяло електрическия BMW i3 модел, да се запише за тестово шофиране и да получи подробна информация. Дилърството на „М Kар“ оперира под формата на BMW i агентство и извършва пълна гама от продажбено-сервизни дейности за страната.

Концепцията на новата екологична i гама е с акцент върху предлагането на автомобили от ново поколение, ориентирани към устойчива и насочена към бъдещето мобилност. Градският автомобил BMW i3 е първият сериен автомобил в света, разработен от нулата за чисто електрическо задвижване, а материалите, от които е направен, както и  целият производствен процес, са част от комплексна система за устойчивост. Екологичният автомобил не отделя никакви вредни емисии, мирис и е изцяло безшумен, като същевременно осигурява забележително динамичен диапазон.

Другият модел от „зеления“ бранд е прогресивният спортен Plug-in хибрид BMW i8, който реализира изключително нисък разход на гориво и ниски вредни емисии в комбинация. Той е с олекотена карбонова конструкция и аеродинамичен дизайн. Благодарение на преимуществата на технологиите на електромотора и двигателя с вътрешно горене се постига и необикновено спортно изживяване.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >