Зверски „раздувки“ и 680 к.с. за BMW X7


25
окт.
2019

С BMW X7 компанията от Мюнхен постави короната в своята SUV-програма – и новият модел е всичко друго, но не и грациозен и фин. За тунинг компанията Lumma обаче това не е причина да се откаже от кит с „раздувки“ по каросерията.

От средата на 2020 тунинг компанията от Винтерлинген ще предлага комплекта за CLR X7. В него влизат нова предна броня с по-големи въздухозаборници, изцяло карбонов преден капак, както и задна престилка с дифузьор и място за четири ауспухови тръби, долен заден спойлер и допълнителен горен спойлер на багажника. И естествено, „раздувките“. Lumma добавя 5 см към широчината на калниците – от всяка страна!

Споменатата вече нова ауспухова система не само прави впечатление при гледане на автомобила отвън, в комбинация с оптимизация по електрониката тя осигурява до 680 к.с. в X7 50i – заводски „осмакът“ генерира „само“ 462. Същевременно хората от Lumma премахват електронното ограничение на скоростта от 250 км/ч – но към момента не е ясно колко ще вдига BMW-то. То ще предава мощта си към пътя посредством 24-цолови джанти с гуми размер 295 (отпред) и 335 мм (отзад). Финалният акцент в тунинга е индивидуалното оформление на интериора. Все още не е ясно колко ще струва пакетът CLR X7.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин