Звездите от IAA 2017: Ford Mustang

Новите Ford Mustang, Audi A8, Hyundai i30 N, Jaguar E-Pace, BMW X3 и Seat Arona – AUTO BILD ще ви покаже звездите на предстоящия автомобилен салон във Франкфурт IAA 2017!


17
юли
2017

Новият Ford Mustang (моделна година 2018) ще бъде на пазара в началото на следващата година и ще бъде показан на автомобилното изложение във Франкфурт 2017 г. (14-ти до 24-ти септември). Нов е пакетът Pony за EcoBoost-версията. Пакетът ще придава на Mustang ретро чар. От Ford отново използват кораловото лого, в което е интегрирана хромираната емблема и е красяла най-първия Mustang. При пакета „Pony“ преобладава хромът: не само логото, но и лайстните на прозорците и 19-цоловите джанти са хромирани. Освен това има черни надписи Mustang отстрани, както и специални постелки за пода. Засега от Mustang не са обявили цена за пакета Pony.

Още по темата

Card image cap
Qoros Qamfree 3: край със смяната на ангренажния ремък!

26
апр.
2016

На изложението в Пекин Qoros представя прототипа Qamfree 3. Благодарение на революционна техника моторът изобщо няма ангренажен ремък

Card image cap
Красавиците от автосалона в Париж (ГАЛЕРИЯ)

3
окт.
2016

Хостесите по автомобилните изложения са неразделна част от представянето на марките и техните модели – ние фотографирахме за вас най-хубавите от Париж!

Card image cap
Всичко за I.D. Vizzion

6
мар.
2018

Най-новата I.D.-студия се появява без волан: VW I.D. Vizzion се движи автономно и може да измине изцяло на електричество до 665 километра

Card image cap

В последния брой:

Архив >