Звездите от автосалона в Ню Йорк: Nissan GT-R Nismo


20
апр.
2019

AUTO BILD ще ви покаже звездите от New York International Auto Show (NYIAS) 2019!

Nissan показа в Ню Йорк преработения GT-R Nismo. В сравнение с предшественика, благодарение на щедрото използване на карбон, автомобилът е по-лек с около 20 килограма, а дизайнът е променен по отношение на редица детайли. В техническо отношение Nissan са преработили турбината с цел по-добра реакция, както и са усъвършенствали 6-степенната автоматична трансмисия с два съединителя с цел по-бърза смяна на предавките. Стабилността в завоите и комфортът на возене са подобрени с новоразработено окачване, като освен това GT-R Nismo е оборудван с нови керамични спирачни апарати.

С юбилеен модел Nissan отпразнува 50-тата годишнина на GT-R. Визията на GT-R 50th Anniversary Edition е със син лак с бели рали ивици. Синьото продължава в спиците на джантите и крайните ауспухови тръби. Мощността от 570 к.с. остава непроменена, а с цел по-добра реакция в долния диапазон на оборотомера е монтиран нов турбокомпресор. Нов ауспух осигурява по-добър звук, а новата настройка на окачването ви гарантира по-добра стабилност в завоите.

Хитът на Петер Фишер: шандът на Nissan на изложението. „Nissan направо изби рибата на New York Auto Show! Аранжировката на автомобилите е страхотна. За 50-тия рожден ден на GT-R японците са се постарали доста. Моят любимец: черният Skyline 2000 GT-R KPGC 110 от 1972 – между другото това е концептуален автомобил за тогавашното Tokyo Motor Show. Прекалено е стар? Няма проблем. Почитателите на новите коли могат да се радват на освежения GT-R Nismo. Така се представят нови автомобили!“

Още по темата

Card image cap
Opel лансира два нови пътнически варианта на Vivaro

17
авг.
2017

Vivaro Tourer дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт като бизнес шатъл

Card image cap
Civic Type R Prototype отбеляза азиатската си премиера в Токио (ВИДЕО)

13
ян.
2017

Производството на Civic Type R започва от тази година в Суиндън, Великобритания

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: