Звездите от автосалона в Ню Йорк: Nissan GT-R Nismo


20
апр.
2019

AUTO BILD ще ви покаже звездите от New York International Auto Show (NYIAS) 2019!

Nissan показа в Ню Йорк преработения GT-R Nismo. В сравнение с предшественика, благодарение на щедрото използване на карбон, автомобилът е по-лек с около 20 килограма, а дизайнът е променен по отношение на редица детайли. В техническо отношение Nissan са преработили турбината с цел по-добра реакция, както и са усъвършенствали 6-степенната автоматична трансмисия с два съединителя с цел по-бърза смяна на предавките. Стабилността в завоите и комфортът на возене са подобрени с новоразработено окачване, като освен това GT-R Nismo е оборудван с нови керамични спирачни апарати.

С юбилеен модел Nissan отпразнува 50-тата годишнина на GT-R. Визията на GT-R 50th Anniversary Edition е със син лак с бели рали ивици. Синьото продължава в спиците на джантите и крайните ауспухови тръби. Мощността от 570 к.с. остава непроменена, а с цел по-добра реакция в долния диапазон на оборотомера е монтиран нов турбокомпресор. Нов ауспух осигурява по-добър звук, а новата настройка на окачването ви гарантира по-добра стабилност в завоите.

Хитът на Петер Фишер: шандът на Nissan на изложението. „Nissan направо изби рибата на New York Auto Show! Аранжировката на автомобилите е страхотна. За 50-тия рожден ден на GT-R японците са се постарали доста. Моят любимец: черният Skyline 2000 GT-R KPGC 110 от 1972 – между другото това е концептуален автомобил за тогавашното Tokyo Motor Show. Прекалено е стар? Няма проблем. Почитателите на новите коли могат да се радват на освежения GT-R Nismo. Така се представят нови автомобили!“

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин