Звездите за къмпинг през 2016 г.

Ранен старт за къмпинг на годината: на международния панаир СМТ браншът за „къщи на колела“ представи своите топпродукти. Ние селектирахме най-интересните

2104
2016

 

 

LMC CRUISER COMFORTLINE 683
Специалната версия глези с много екстри: автоматичен климатик, темпомат, въздушна възглавница за пътника до водача, отопляеми огледала, система за следене на налягането в гумите, отделни легла, както и тента в покрива. Отвън частично интегрираният кемпер на базата на Fiat Ducato се отличава с лак металик и черна радиаторна решетка. Цена 140 000 лв.

[1]

KNAUS SKY WAVE 650 MG
Благодарение на леглата под тавана отпред новият модел на Knaus предлага огромна жилищна площ. Освен това напречно в задната част е инсталирано двойно легло с цел пестене на място. Кухнята и мокрото помещение на частично интегрирания кемпер са разположени централно в автомобила. Цена 118 000 лв.

 

DETHLEFFS T 7156-4
Семейството на Dethleffs Travel 4 си има нов член – най-свежият модел в него се казва T 7156-4 и далеч не е оборудван бедно. Сред основните му отличителни черти са отделният душ и голямото легло, под което има много място за вещи. Цена 130 000 лв.

WEINSBERG CARALOFT
Смяна на леглата! В гамата на Carаloft клиентите могат да избират между три варианта – с Queensize легло в центъра, напречно разположено двойно легло в задната част или големи отделни легла отзад. За всички модификации се предлага и легло под тавана. Цена от 88 000 лв.

CARTHAGO C-TOURER
Две отделни XL легла в задната част, голяма баня в центъра на автомобила, ъглов кухненски бокс, L-образна група места за сядане отпред за петима пътници: и всичко това е разположено на дължина от 7 м. Carthago ще представи новия C-Tourer I 144 LE на изложението в Щутгарт. Към момента цената още не е ясна.

LA STRADA REGENT S
Специалистът по бусове преработи изцяло своя шести модел. Най-важната промяна: Regent S е по-широк в задната част, къмпингуващите могат да се изтегнат много комфортно на дългото 1,98 м напречно разположено легло. Цена за кемпера, базиран на Mercedes Sprinter – 122 000 лв.

HYMER VAN 374
Размерът има значение! Най-важната премиера от Hymer e дългият 6 метра Van 374, който е с 54 см по-дълъг от модела 314. „Новакът“ е по-просторен и по-комфортен, но въпреки това достатъчно компактен. Цена 104 000 лв.

WESTFALIA KEPLER И JULES VERNE
Специалистите по „разгъване“ са избрали да нарекат своите два нови модела на базата на Mercedes Vito и VW T6 на математик и на писател. Хората от Westfalia са проявили креативност и при благородния дизайн на интериора. И в двата модела има много място, както и покрив, който се отваря нагоре.
Цена от 98 000 лв./от 104 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин