Звездата на дрифта Кен Блок показа новия си електромобил Audi за всекидневието

0503
2022

Когато не дрифти, Кен Блок вече ще кара чисто ново матово-бяло Audi RS e-tron GT със специални джанти и багажника на покрива. AUTO BILD ще ви даде информация.

Кралят на дрифта Кен Блок има нова кола за ежедневието: партньорите му от Audi са му подарили ново RS e-tron GT. Разбира се основателят на Hoonigan не го е оставил в серийния му външен вид, а естествено го е поразкрасил. Сега Кен Блок е показал резултата във видео в своя канал. Джантите са избрани от последователите му в Instagram.

Външният вид на модела от Инголщадт все пак остава редуциран, което може би се дължи и на цвета: електромобилът е фолиран в матово-бяло. В контраст с този цвят са декоративните елементи, логата и надписите. Новите джанти на Rotiform, също в бял цвят, допълват външността. Кен Блок е избрал различни цветове на джантите на предната и на задната ос.

Отпред са монтирани почти затворените джанти „Aerodisc“, докато отзад има значително по-конвенционален вариант „NGO“ с шест лъча.Дизайнът е избран от последователите на Блок в Instagram чрез гласуване. Интересен факт: Rotiform са произвели джантите специално за Audi RS e-tron GT extra, тъй като автомобилът е нов и те ги нямат в гамата си.

Доста впечатляващ е и багажникът за покривана електрическия спортен автомобил. То се предлага от Audi за e-tron GT-вариантите (от 1000 лв.), а звездата на дрифта го е боядисал в бял с надпис „Hoonigan“ в сиво.

Без промени по задвижването на RS e-tron GT

Вътрешното пространство и задвижването остават без промяна. Така това Audi RS e-tron GT на Кен Блок също е с 440 кВт. (598 к.с.) и 830 Нм. Сега, когато кралят на дрифта вече разполага с колата, може да разучи всички функции на своя автомобил за всекидневието. „Досега успях да разбера само, как излиза задното крило и как се изключва системата ESP“, признава Блок.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин