За 6000 лева Dacia Duster мутира в чудовище

2809
2021

Duster е най-изгодният SUV на пазара. Явно от компанията Prior Design са взели под внимание този факт при разработката на струващия 6000 лева бодикит за оптичен тунинг. В комплекта с модификации влизат преден спойлер, прагове и „раздувки“ за калниците, а също така и атрактивен дифузьор отзад. Ако искате и спойлер на покрива, ще трябва да отделите още 600 лева; и все пак – с оглед на други подобни предложения, тунинг пакетът си остава много добра оферта.

Бодикитът пасва на всички Dacia Duster след 2018

Компонентите за каросерията са изработени от стъклопласт и Dura-Flex – благодарение на което са лесни са производство, но въпреки това – стабилни и могат да се боядисват лесно. Да, при такава ниска цена те, разбира се, се идват при клиента небоядисани. Ако закупите базовата модификация на току-що обновения Duster за 31 920 лева, в крайна сметка ще получите автомобила с тунинг само срещу 37 920 лева общо. Не е задължително обаче автомобилът да бъде нов – тъй като компонентите стават за всички Dacia Duster, произведени от 2018 г. нататък.

Най-вече задната част с новия дифузьор е много атрактивна. За съжаление, ауспуховата система не е включена в пакета.

Разбира се, за рекламните снимки, разпространени от Prior Design, SUV-ът е „напудрен“ и с някои допълнителни подобрения. Окачването на автомобила е свалено, а също така са монтирани по-големи джанти, зад които можете да видите и по-големи спирачки с червени апарати. Финалният акцент отвън е изпускателната система, завършваща с две тръби, а в интериора е монтиран дори ролбар!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин