За спонтанна свобода

2605
2016

На мнение сте, че заради кухнята и многото шкафове T6 California не е достатъчно пригоден за ежедневието? От друга страна обикновеният T6 Multivan не ви осигурява достатъчно усещане за свобода? Значи сте късметлии –  VW включи в гамата на T6 нов специален модел.

Новият вариант „Freestyle“ е базиран на Multivan Trendline и превръща практичния микробус за всекидневието в модерен кемпер. Моделът предлага място за спане, а в задната част са интегрирани два стола, а в плъзгащата се врата има къмпинг-масичка. Освен това от VW са затъмнили серийно стъклата на пътническата клетка.

На външен вид Multivan Freestyle изпъква със 17-цоловите си джанти, нелакираните брони, офроуд елементи и надписи Freestyle. Ако освен офроуд визия искате и да се движите извън нормалните пътища, то можете да изберете освен двойно задвижване и механичен блокаж на диференциала. Автомобилът може да бъде оборудван и с пакет Freestyle Plus, който включва LED-фарове със система за почистването им, LED-задни светлини и 17-цолови алуминиеви джанти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин