За продажба: изгоден малък автомобил на малко километри

0608
2023

В момента предшественикът на актуалния Opel Corsa се предлага изгодно с малък пробег.

Opel Corsa е един от любимите малки автомобили не само в Германия. Първият модел – Corsa A – се предлага от 1982 до 1993 г. Междувременно на пазара е шестото поколение на модела – Corsa F.

Ако все пак най-новото лого на Opel не ви харесва, хвърлете поглед върху пазара за употребявани автомобили. Там предшественикът Corsa E може да се намери изгодно. Говорим също така и за запазени екземпляри с малък пробег. 

Тъй като Opel Corsa е доста любим модел, на пазара за употребявани автомобили към момента има около 10 000 автомобила от модела.

Ако потърсите автомобили с регистрация между 2015 и 2019 г., то ще ви излязат поне 1000 обяви. Ако стесните търсенето на Corsa E с максимален пробег от 20 000 километра, ще останат около 40 екземпляра. Цените стартират от около 18 500 лв.

Достъпен малък автомобил с 90 к.с.

Това, че търсенето на изгоден екземпляр от предшественика на актуалната Corsa може да си струва, ни доказва тази Corsa 1.4 ecoFlex, от автокъща Autohero в Кьолн, Германия. Малкият автомобил е с първа регистрация от юли 2017 г. и е от втора ръка. С пробег от само 14 295 километра 1,4-литровият 4-цилиндров бензинов мотор 90 к.с. едва ли е износен.

В този клас не можете да очаквате голям брой комфортни екстри. Все пак този Opel Corsa Active има отопляем волан, климатична инсталация, отопление на предните седалки и парктроник отпред и отзад.

Преди да се насочите към атрактивната цена от 20 500 лв., трябва да погледнете внимателно историята на тази Corsa, тъй като автомобилът се предлага като „ремонтиран“. Все пак тази Corsa има едногодишна гаранция и вероятно ще достави много радост на бъдещия си собственик.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин