Заснеха новия VW Golf R без маскировка

1302
2020

През второто полугодие на 2020 г. на пазара ще се появи VW Golf 8 R с 333 к.с. Ловците на прототипи на AUTO BILD обаче са заснели топмодела без маскировка!

Вижте новата топверсия на Golf! Скоро след като ловците на маскирани прототипи на AUTO BILD успяха да снимат Golf GTI TCR, сега те са заснели и бъдещия Golf R. На тези снимки новият топ-вариант на компактния модел от Волфсбург е без маскировка!

Както и предшественика си, серийно Golf 8 R ще бъде с четири ауспухови тръби. Това са истински тръби, а не фалшиви като в R-Line на новия Golf. Хората от Волфсбург са оборудвали новия модел и с дифузьор. С изключение на тези промени въпреки мощността си над 300 к.с. Golf 8 R си остава сдържан на външен вид.

Страничните прагове са още по-изтеглени, а в предницата личат големи вентилационни отвори. При внимателно вглеждане зад средния въздухозаборник се вижда голям интеркуулер. Зад познатите ни джанти Cadiz се виждат спирачки с вентилирани дискове и сини апарати. Известно е, че Golf R ще продължава да бъде задвижван от 2-литровия 4-цилиндров мотор. Особено интересен е фактът, че от 2020 г. моделът може би ще се появи с две степени на мощността: до 333 к.с. Пазарният старт на Golf R ще бъде през втората половина на 2020 г., а AUTO BILD смята, че базовата цена на VW Golf 8 R ще бъде под 100 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин