Новини » Зарядни станции АББ за екологични доставки на австрийските пощи

Зарядни станции АББ за екологични доставки на австрийските пощи

0807
2021

Австрийският доставчик на пълна гама услуги eww Anlagentechnik и АББ предоставиха на австрийската национална пощенска служба Österreichische Post 2000 АС зарядни станции, за да електрифицират автопарка си и да подкрепят разширяването на устойчивите доставки на колети в алпийската република.

Österreichische Post се ангажира изцяло с електрическата мобилност и иска да постигне доставки без емисии до 2030 г. Около 2000 точки за зареждане Terra AC Wallbox ще бъдат инсталирани на повече от 100 места. Регионалният доставчик на пълна гама услуги eww Anlagentechnik, в сътрудничество с АББ като глобален лидер в зареждането на електромобили, ще осигури иновативното решение спрямо изискванията за зареждане с променлив ток на автопарка за доставки.

Електрическите автомобили се използват в Österreichische Post от 2011 г. През 2019 групата реши да премине изцяло на електрическо задвижване или други алтернативни форми до 2030 г. с цел да постигне доставки без CO2 за така наречената „последна миля“ – пътуванията на писмата и колетите от базата за доставки до адресатите.

Österreichische Post управлява най-големия автопарк от електрически превозни средства в Австрия, състоящ се от 2100 превозни средства. За да е възможно зареждането на непрекъснато нарастващия автопарк от електрически превозни средства по устойчив начин за бъдещето, е важно да се създадат надеждни и оптимални условия за зареждане на техните места.

Зарядната станция за стена Terra AC-Wallbox впечатлява с изключителното си качество, гъвкавост, готовност за бъдещите нужди, и високо ниво на сигурност. Тъй като пести пространство и е лесна за монтиране, тя се характеризира преди всичко с удобството за потребителя. Дигиталните решения на Terra AC Wallbox, като приложението TerraConfig или порталът ChargerSync, позволяват още по-добро управление и по-лесно пускане в експлоатация. Зарядните станции Terra AC-Wallbox са интелигентни и мрежовo свързани решения, подходящи за всяка компания, всеки дом и всяко място.

.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин