AUTO BILD България / Започва деветото специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО

Започва деветото специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО


31
май
2019

Търговското изложение представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за девети път от 30 май до 2 юни в зала 4 на Интер Експо Център. Започнало като формат за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT, Изложението непрекъснато се развива за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. За втори път е  представена и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички предложения за премиум устойчива мобилност, които BMW Group предлага и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите потенциални клиенти.

Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа от 30 май до 2 юни, а входът е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили изложени в зала 4 и на паркинга на Интер Експо Център, както и още над 1000 нови и употребявани автомобили на склад, предлагани от търговските партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария – София, Бова Кар – Бургас, М Кар – София, М Кар – Варна, М Кар – Пловдив и М Кар – Плевен.

В рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата, да получат консултация от експерт и да направят своя избор за покупка.

В допълнение по традиция за сделки сключени в рамките на изложението и до 15 юни, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица – BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега например,  е  с промоционална лихва от 2,59% и минимална първоначална вноска от 5%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

BMW Premium Selection и MINI NEXT без ограничения свързани с възраст и пробег на автомобила

След като програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT бяха променени и отпадна ограничението за възраст и пробег на автомобила значително се разширява и кръгът на потенциалните клиенти, които могат да се възползват от предимствата на програмите за сертификация на употребявани автомобили.

От 2018 г. всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат документирана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да получат сертификат BMW Premium Selection или MINI NEXT.  Всички те ползват 24 месечна гаранция, експертна 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, в която се проверяват  техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и др; сервизно обслужване за минимум 6 месеца или 10 000 км и възможност за финансиране на покупката. Спазването на изискванията се проверява с одит по международни стандарти на BMW, като гаранция, че клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се предоставят същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна. Като годишната реализация на сертифицирани автомобили с марки BMW и MINI има устойчив възходящ тренд и достига над 60 % от общите продажби на употребявани автомобили в мрежата на BMW и MINI. Така съществено нараства броят на клиентите на актуалната моделна гама на марките BMW и MINI.

Още по темата

Card image cap
М Кар София, най-новото дилърство на BMW и MINI, организира три дни на отворените врати

8
февр.
2018

От 9 до 11 февруари дилърството ще работи с удължено работно време, а първите 50 гости ще получат ваучер за отстъпка за резервни части, аксесоари & Lifestyle и безплатен 360-градусов технически преглед

Card image cap
Kia c 253 780 продажби през април

9
май
2016

Марката регистрира ръст в продажбите си в Корея (12,7%), Северна Америка (6,2%) и Европа (5%) през изминалия месец

Card image cap
Honda-та, вдъхновена от Мишел Вайан

15
юли
2016

Honda Art Car Jean Graton ще направи състезателен дебют на Зандвоорт

Card image cap
Shell България обявява национален ученически конкурс за рисунка на тема „Зеления транспорт на бъдещето“

21
апр.
2017

Конкурсът е част от серия инициативи по случай отбелязването на 10-годишнината от участието на български отбори в Shell Eco-marathon

Card image cap

В последния брой:

Архив >