Започва деветото специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО

3105
2019

Търговското изложение представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за девети път от 30 май до 2 юни в зала 4 на Интер Експо Център. Започнало като формат за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT, Изложението непрекъснато се развива за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. За втори път е  представена и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички предложения за премиум устойчива мобилност, които BMW Group предлага и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите потенциални клиенти.

Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа от 30 май до 2 юни, а входът е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили изложени в зала 4 и на паркинга на Интер Експо Център, както и още над 1000 нови и употребявани автомобили на склад, предлагани от търговските партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария – София, Бова Кар – Бургас, М Кар – София, М Кар – Варна, М Кар – Пловдив и М Кар – Плевен.

В рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата, да получат консултация от експерт и да направят своя избор за покупка.

В допълнение по традиция за сделки сключени в рамките на изложението и до 15 юни, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица – BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега например,  е  с промоционална лихва от 2,59% и минимална първоначална вноска от 5%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

BMW Premium Selection и MINI NEXT без ограничения свързани с възраст и пробег на автомобила

След като програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT бяха променени и отпадна ограничението за възраст и пробег на автомобила значително се разширява и кръгът на потенциалните клиенти, които могат да се възползват от предимствата на програмите за сертификация на употребявани автомобили.

От 2018 г. всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат документирана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да получат сертификат BMW Premium Selection или MINI NEXT.  Всички те ползват 24 месечна гаранция, експертна 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, в която се проверяват  техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и др; сервизно обслужване за минимум 6 месеца или 10 000 км и възможност за финансиране на покупката. Спазването на изискванията се проверява с одит по международни стандарти на BMW, като гаранция, че клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се предоставят същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна. Като годишната реализация на сертифицирани автомобили с марки BMW и MINI има устойчив възходящ тренд и достига над 60 % от общите продажби на употребявани автомобили в мрежата на BMW и MINI. Така съществено нараства броят на клиентите на актуалната моделна гама на марките BMW и MINI.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин