Започват продажбите на Mercedes-Benz V-класа Night Edition

2205
2018

Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде поръчано и у нас.Специалната модификация на популярния модел за превоз на пътници от Mercedes-Benz е с подчертано спортно излъчване, благодарение на ексклузивните черни елементи в екстериора.

Екстериорът на Night Edition се отличава с черни огледала, радиаторна решетка с два отвора в черен металик, 19-инчови AMG джанти със седем сдвоени лъча боядисани в черно, EDITION емблеми на предните калниции затъмнени задни стъкла. Визуланите акценти в интериора включват комфортни седалки от естествена напа в черно, табло облечено веко кожа – и двете с контрастни външни шевове стелки с EDITION лого и черни лайсни на покрива. Удобствата на борданапример, включват паркинг асистент с 360-градусова камера, в стандартното оборудване. Това улеснява маневрирането и паркирането. Удоволствието от динамичното шофиране е благодарение на познатия двигател V250 d с мощност 140 kW/190 кс (комбиниран разход на гориво: 7.5 – 6.8 л/100 км; комбинирани CO2емисии: 199 – 179 г/км).

Цените за Night Edition започват от 56 300 евро. V-класата Night Edition може да бъде поръчана от Силвър Стар веднага, а първите доставки се очакват през юни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин