Започват продажбите на Mercedes-Benz V-класа Night Edition


22
май
2018

Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде поръчано и у нас.Специалната модификация на популярния модел за превоз на пътници от Mercedes-Benz е с подчертано спортно излъчване, благодарение на ексклузивните черни елементи в екстериора.

Екстериорът на Night Edition се отличава с черни огледала, радиаторна решетка с два отвора в черен металик, 19-инчови AMG джанти със седем сдвоени лъча боядисани в черно, EDITION емблеми на предните калниции затъмнени задни стъкла. Визуланите акценти в интериора включват комфортни седалки от естествена напа в черно, табло облечено веко кожа – и двете с контрастни външни шевове стелки с EDITION лого и черни лайсни на покрива. Удобствата на борданапример, включват паркинг асистент с 360-градусова камера, в стандартното оборудване. Това улеснява маневрирането и паркирането. Удоволствието от динамичното шофиране е благодарение на познатия двигател V250 d с мощност 140 kW/190 кс (комбиниран разход на гориво: 7.5 – 6.8 л/100 км; комбинирани CO2емисии: 199 – 179 г/км).

Цените за Night Edition започват от 56 300 евро. V-класата Night Edition може да бъде поръчана от Силвър Стар веднага, а първите доставки се очакват през юни.

Още по темата

Card image cap
Три поредни години DACIA е лидер на българския автомобилен пазар

3
дек.
2016

Общо над 12 000 автомобила са продадени от 2013 година до днес, а пазарният дял е над 13%.

Card image cap
Яке от кевлар – перфектният подарък за началото на мотосезона

14
мар.
2017

Атрибутът гарантира сигурност и комфорт, осигурени от Oxford Products

Card image cap
Bridgestone предоставя гуми за World Solar Challenge

14
сеп.
2017

3000 км през Австралия на слънчева енергия

Card image cap

В последния брой:

Архив >