Запознайте се на живо: Terra 53


13
сеп.
2017

На 14 септември, от 12 до 17,30 часа пред хотел „Хилтън“ ще има представяне и демонстрация на Terra 53, мултизарядната станция за електромобили. Представянето е рамките на Дните на Швейцария в София, организирани Посолството на Швейцария в България и и Българо-швейцарската търговска камара (8-15 септември 2017).

Станцията е предоставена от производителя й – AББ, световен иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електрообзавеждане, роботика, индустриална автоматизация.

Представител на фирмата ще отговоря на въпроси на всички, които се интересуват от електромобили и бързозарядни станции. Желаещите могат да видят и електромобил и свързването му със станцията.

Вече има над десет зарядни станции от типа Terra 53, инсталирани в България, както и стотици – в Европа. AББ е сериозно ангажирана да развива бързата зарядна инфраструктура за електромобили в цяла България. Наскоро AББ откри първата бърза зарядна станция за електромобили, отворена за обществено ползване на паркинга на втората производствена база на АББ България в гр. Раковски до Пловдив.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >