Запазете си дата за тест-драйв – идва Международният автосалон София 2017


7
юли
2017

Преди да отпътувате за лятната си отпуска, не пропускайте да отбележите в календара си дата за посещение и тест-драйв на Международния автомобилен салон София 2017. Така ще сте спокойни за дните между 13-ти и 22-ри октомври. Тогава в Интер Експо Център в столицата ще влезе „на скорост“ светът на модерните автомобили.

В шестразлични зали на обща площ от 10 500 кв.м. ще бъде изградена новата концепция на престижния автосалон, посветена на основните направленияв автомобилната индустрия. Ще бъдат изложени технологичните трансформации в нови нива на комфорт,ефективно управление,понижени разходи, електрическа мобилност, безопасност и сигурност.

Всеки може да пипне машините, да усети тягата на двигателите и характера на последните нововъведения в новите автомобили. Ще се тестват най-впечатляващите модели на AUDI, BMW, CITROEN, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO и др.

Специално място на изложението тази година е отредено на мотоциклетите, които ще бъдат представени от BMW, HONDA, HARLEY-DAVIDSON, KYMCO, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO,SUZUKI, TRIUMPH, VESPA.

За да участват втест-драйв, шофьорите трябва да са навършили 18 години, да имат валидна шофьорска книжка за съответната категорияи да попълнят специална декларация. Но това са стандарти, които всички знаят.

Не всички обаче знаят, че в 10-те дни на изложението специалистите очакватна софийския автосалон да преминат повече от 60 000 посетители.Затова не позволявайте удоволствието от лятото да ви лиши от удоволствието да се включите в есенния тест-драйв на емоциите.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин