/ Заложете на сигурно с комплексната проверка AUTO BILD при покупка на автомобил втора ръка

Заложете на сигурно с комплексната проверка AUTO BILD при покупка на автомобил втора ръка

Автомобилните експерти от ДЕКРА, DAT и AUTO BILD България вече предлагат комплексна проверка на вашия употребяван автомобил

Защо проверката AUTO BILD от ДЕКРА и DAT за употребявани автомобили е толкова важна?

Всеки, който не е навътре в автомобилния бизнес, бързо ще опре до външна помощ, когато стане въпрос за оценка на стойността на употребявано превозното средство. Всички знаем, че не само възрастта или външният вид на автомобила са решаващи, а има и много други важни фактори. Ако каросерията е добре поддържана и няма почти никакви дефекти освен няколко драскотини, то това не означава автоматично, че всичко под нея също ще бъде наред. Тук обаче една професионална оценка може да помогне. Експертите на ДЕКРА и DAT могат да определят коректната стойност на автомобила чрез прецизната AUTO BILD оценка на основата на задълбочени познания за текущите цени и степента на овехтяване на автомобилите не само в България или Германия.

Какви са условията за провеждане на проверка на употребявано превозно средство?

За прецизен преглед на автомобил от експертите на ДЕКРА и проверка на техническата спецификация на колата от DAT съществуват някои технически изисквания. Така например автомобилът в повечето случаи не трябва да бъде по-стар от 20 години. Съответно в протокола от проверката се съдържат технически данни на автомобила, посочват се и неговите дефекти, необходими ремонти, характеристики на оборудването и актуална пазарна стойност в България.

Как да заявите извършване на AUTO BILD проверка на употребяван автомобил?

За да получите индивидуална оценка, просто си уговорете среща в офисите на ДЕКРА и попитайте за проверка AUTO BILD, която може да се закупи удобно и от онлайн магазина на изданието на адрес www.autobild.bg/shop. Нашият професионален екип, състоящ се от обучени автомобилни специалисти, ще провери вашия употребяван автомобил в рамките на приблизително едночасов преглед, който се извършва при всички автомобили като част от нашата оценка, при която се вземат предвид всички фактори, формиращи добавена стойност, като специално допълнително оборудване и аксесоари. Цената на AUTO BILD проверка на употребяван автомобил е 400 лева с включен ДДС.

ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ПРЕГЛЕД:

Костадин Ваклинов
0876 786 529

Николай Нетов
0877 143 595

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин