/ Задава се супер интересно кемпер събитие!

Задава се супер интересно кемпер събитие!

Този уикенд, от 1-ви до 3-ти октомври, на открития паркинг на столичния The Mall, бул. Цариградско шосе ще се състои първото по рода си мултибранд кемпер изложение, организирано от Camperisimo.

НА CAMPER EXPO IN THE MALL ще можеш да видиш, огледаш, влезнеш, опознаеш и опиташ над 25 модела кемпери от най-известните и желани марки. На разположение на гостите на експото, Camperisimo предоставя най-доброто от кемперпарка си, който и е голям, и се слави с добрата си и модерна селекция. Ела и влез в най-новите модели 2021 година на Dethleffs, Mobilvetta, Hymer, Roller Team, Challenger, Burstner, Sunlight, Giottiline LaMarca, IvecoVan и много други. Виж как и кога можеш да ги тестваш, наемеш или купиш при суперизгодни условия. Екипът на Camperisimo ще е на разположение за всичко, което искаш да знаеш за кемперите и живота на колела.

Oт Camperisimo, освен добро настроение и забавление, са подготвили наистина неустоими ценови предложения и мега отстъпки, при покупка или поръчка на кемпер по време на изложението, както и много щедри подаръци за всеки клиент. Само сега посетителите на експото могат да се възползват от отстъпка до 5555 евро, при покупка на кемпер, а ако я направят, ще получат и страхотен подарък – кемпер климатик от марката GREE.

За всички фенове на кемпер пътешествията ще се раздават специални награди и ценни подаръчни ваучери. Двама късметлии ще получат страхотни ваучери на стойност 1000 лв. и 500 лв. при наем на кемпер от Camperisimo, a още 100 човека ще си тръгнат със спечелени ваучери за безплатен пакет „допълнително оборудване“, който ще могат да използват още при следващото си кемпершествие с Camperisimo.

Освен подаръци, награди и отстъпки, на CAMPER EXPO IN THE MALL ще се състои премиерата на три атрактивни модела кемпери и кемперванове! Това са полуинтегралът от луксозния клас кемпер La Marca 73, готовият за диво къмпингуване и лудо пътуване 4Х4 ван LaMarca IVECO VAN и елегантният и модерен кемперван Giottivan 60T. Ще са там, за да ги видиш и пипнеш!

Организатор на събитието е Camperisimo – Кемпери под наем и за продажба с подкрепата на The Mall.

CAMPER EXPO IN THE MALL ще се проведе от 01 до 03 Октомври, 2021 година на открития паркинг, ниво 0 на столичния The Mall, бул. Цариградско шосе 115.

Входът е свободен, но съобразен с противоепидемичните ковид изисквания за безопасна дистанция и използване на маска, при влизане в кемперите.

Заповядай всеки ден от 10:00 до 19:00 часа на едно уникално кемпер приключение!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин